logo
Jaa Facebookissa

Elixia - kuntosali


Elixia on kuntosaliketju, joka toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi muutamassa Suomen lähimaassa. Suomessa Elixia-kuntosaleja on muutamalla suurimmista paikkakunnista kuten Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä


Elixia kuntosali on varustettu tyypillisillä kuntosalilaitteilla, joiden lisäksi Elixia-keskuksista löytyy mahdollisuuksia monenlaisiin ryhmäliikuntatunteihin. Kuntosalipalveluihin kuuluu lisäksi mm. Personal Trainer-palveluita.

 

Elixian myyntiprosessi

Elixia kuntosali tuo hyvää mieltä?

Elixia-kuntosaliketju on tunnettu myös hiotuista myyntiprosesseistaan Myynti hoidetaan niin tehokkaasti, että kuntosaliin tutustuva asiakas talutetaan sulavasti pysyvään jäsensopimukseen.

Elixialla tukeekin joukko sponsoreita, jotka eivät juurikaan käytä kuntosalipalveluita. He maksavat kuukausittain kiinteän n. 70 € maksun jäsenyydestään. Jäsenyyyttä ei voi irtisanoa, vaikka haluaisi.

Jäsenyyden siirto

Harva on tietoinen, että Elixia-jäsenyyden voi siirtää toiselle henkilölle. Voi olla vaikeaa löytää lähipiiristään henkilö, jolle siirtää jäsenyys. Tämän sivuston tavoitteena on ollut auttaa jäsenyyden siirrossa.

Elixia jäsenyyden myynti

Elixian sopimusehdot

Elixia-jäsenyyden sopimusehdoista irtautuminen on vaikeaa. Elixia-sopimus voidaan irtisanoa vain, jos muuttaa paikkakunnalle, jossa ei ole Elixia-kuntokeskusta tai esittämällä lääkärintodistuksen pitkäaikaisesta kyvyttömyydestään kuntosaliharjoitteluun.
Lue lisää sopimuksesta

Muualla verkossa: Kuntosalilta lähtö voi tulla kalliiksi (Taloussanomat)

Autokoulu Helsinki

Metrolla kivaan autokouluun.

Autokoulu Liekki - opetusta Helsingissä, Herttoniemen metroaseman vieressä.

Koulutusvalikoimasta löydät henkilöauton ajokortit, moottoripyöräkortit ja kuorma-autokortit.

Tutustu ja Ilmoittaudu!